Reviews

Add review

Анна2022-11-22

Отримала консультацію у онлайн форматі, що в сучасних умовах є дуже зручно і дозволяє суттєво зекономити час.
Дякую лікарю Федулову Владиславу, консультація відбулась вчасно та професійно, лікар дуже уважний та привітний.
Однозначно рекомендую!

Universum.Clinic

Анно, ми дуже вдячні вам, за фідбек. Отримуючи такі відгуки, ми розуміємо, що йдемо у правильному напрямку! Раді, що онлайн-консультація пройшла добре та виявилася зручною опцією для вас!

З повагою,
Команда Універсум Клінік!

Крістіна2022-11-08

Самінін Ярослав гарний невролог, спілкуюсь з ним не перший раз, уважний до своїх клієнтів, враховує всі нюанси. Мені взагалі всі лікарі дуже подобаються в даній клініці до яких зверталась.

Universum.Clinic

Крістіно, ми дуже вдячні вам за відгук. Щасливі, що ви залишаєтесь задоволенними нашими лікарями — завжди обириємо для наших пацієнтів лише найкращих спеціалістів!

Тетяна2022-10-20

Огляд був на вищому рівні!

Тетяно, дуже дякуємо! Приємно отримувати хороший фідбек! Будемо робити все аби і надалі пацієнти були задоволенні рівнем обслуговування.

З вдячністю,
Команда Універсум Клінік!

Вадим Засипкін2022-10-18

Дуже сподобалася клініка. Професійні лікарі, які здатні правильно діагностувати навіть онлайн і коригувати лікування постійно за підсумком телефонного щоденного опитування та очних консультацій. Хочу відмітити гарно налагоджений контакт з СК Уніка.

Universum.Clinic

Вадиме, дуже вдячні вам за відгук! Ми раді, що форма онлайн-прийому стала корисною для вас!

З повагою,
Команда Універсум Клінік!

Олена2022-10-04

Мені дуже сподобалась лікарка-терапевт Луняк Тетяна. Дуже чуйна і приємна, її лікування повернуло мене до життя. І важливо що нічого зайвого не назначила, без тяжких ліків що псують травлення.

Олено, нам неймовірно приємно, що ви залишилися задоволеною візитом до нашого лікаря. Бережіть себе, а Універсум клінік завжди буде поруч!

З вдячністю та повагою,
команда Універсум Клінік

Денис2022-09-29

Дякую Універсуму за якісно надані послуги консультації лікаря терапевта та лабораторні дослідження. Дуже приємне та тепле ставлення до клієнта, там працюють справжні професіонали своєї справи :) Бережіть себе!

Universum.Clinic

Дуже дякуємо за відгук! Неймовірно приємно, що ми виправдали ваші очікування. Будемо раді і надалі піклуватися про ваше здоров'я. Бережіть себе!

З повагою та любов'ю,
Команда Універсум Клінік

Любов2022-09-19

Я 14.09 здавала аналіз і лікар сказала що результат буде 15.09.і що мені зателефонують. Ні 15,ні 16.09 мені ніхто не зателефонував,поки я сама не зателефонувала і в страхову,і в клініку. В страховій сказали ,що в клініці їм сказали,що результат буде готовий через 5-8 днів,та коли я залефонувала в саму клініку,то результат знайшовся через пів години,і лікар зателефонувала,але прийшлося замовляти онлайн консультацію. Це не припустимо таке ставлення до клієнтів,тому робіть висновки.

Universum.Clinic

Дякуємо за відгук. Нам дуже прикро, що очікування результатів зайняло стільки часу. Ми обов'язково вирішимо питання того, чому ви не отримали результати вчасно. Зробимо все, аби такого більше не повторювалося.

З повагою,
Команда Універсум Клінік

Тетяна2022-09-14

Не знаю навіть з чого почати. Ця клініка просто неймовірна. Я була дуже вражена з їхнею співпрацею. Я проживаю за кордоном і в мого батька трапився інфаркт. Мій чоловік знайшов координати Універсум клінік. Потім ми з’єдналися з Єгоров. Єгор, швидко і професійно все скоординував і організував для нас. Нам потрібна була професійна медсестра з виїздом в лікарню. І Єгор для нас підібрав просто ангела, Олену. Я не знаю щоб я робила без неі і її янгольського доброти, професійного досвіду і просто доброго серця. Олена від природи професіонал свого діла. Вона мені докладала про стан мого батька кожного дня, доглядала за ним як за своїм батьком, навіть допомагала йому говорити з нами по телефону. Я просто не моду передати, яка відповідальна і чутлива є Олена. Я не знаю що б ми без неї робили. Дякую усій команді Універсум клінік за такі послуги.

Пізніше моя сестра проходила обстеження в цій клініці і залишилася дуже задоволеною.
Дякую, що маєте таких професіоналів.

Тетяна.

Universum.Clinic

Тетяно, ми дуже вдячні, за такий розгорнутий відгук. Довіряючи нам, ми відчуваємо всю відповідальність за ваше здоров'я. Тому, щасливі, що Ви залишилися задоволенними сервісом нашої клініки. Бажаємо вашій родині здоров'я, бережіть себе!

З любов'ю та вдячністю,
Команда Універсум Клінік

Тарас2022-09-13

Вже 4 дні чекаю на відповідь лікаря, 2 рази нагадував, безуспішно! не рекомендую! негативне відношення до людей і до роботи!!

Universum.Clinic

Доброго дня. Дякуємо за фідбек! Ми з'ясували та пропрацювали питання того, чому ви не отримали відповідь від лікаря вчасно. Також, в ході вирішення ситуації, побачили інші проблеми, які виникли при ваших зверненнях до нашої клініки. Такі випадки для нас неприємливі, тому наша команда просить вибачення, за доставлені незручності, обціє виправитися та не повторювати більше таких помилок. Дуже дякуємо за здоровтній зв'язок, ви допомогаєте нам удосконалюватися! Бережіть себе!

З повагою та вдячністю,
Команда Універсум Клінік

Марина2022-09-09

Завітала сьогодні до Вас на прийом та була дуже вражена якістю обслуговування. Весь персонал уважний та високо кваліфікований. Окремо хочу виділити медсестру Яну, яка брала у меня кров. Дуже вдячна їй за якість, швидкість та безболістність даної процедури. Обов’язково завітаю до Вас ще та буду рекомендувати іншим!

Universum.Clinic

Дякуємо за відгук. Ми щасливі, що Ви залишилися задоволенними обслуговування в клініці. Також, вдячні. що відмітили роботу медсестри! Бережіть себе! Universum.Clinic завжди поруч!

З повагою,
Команда Універсум Клінік