Відгуки

Додати відгук

Наталія2023-02-01

Залишаю відгук щодо лікаря Бегеза Ольга гінекологиня.
Чудовий лікар: все детально розпитала, розібрала історію, визначила дообстження та подальші дії, приділила багато уваги всім аспектам. Консультація гінеколога була не тільки про гінекологію, але про повязані стани, звички, спосіб життя.
Дуже рекомендую лікаря як для чекапів так і для всього неясного та невизначеного.

Universum.Clinic

Вітаємо, Наталіє! Дуже дякуємо, за такий розгорнутий відгук. Нам важливо отримувати зворотній зв'язок для подальшого розвитку. Ми щасливі, що ви залишилися задоволенними консультацією з лікарем, Ольгою. Бажаємо здоров'я! Бережіть себе!

З повагою,
Команда Універсум Клінік!

Мар‘яна2023-01-23

Дуже дякую за оперативність і професіоналізм! Лікар Гайдаренко - професіонал своєї справи!

Дякуємо за відгук! Ми щасливі, що ви залишилися задоволені послугами нашої клініки! Бережіть себе!

З любов'ю,
Команда Універсум Клінік!

Вячеслав2023-01-22

Визивав доктора на дім по страхової, в Гостомель. Все було чітко, професійно, пунктуально, і ефективно. Дякую доктору Пономареву і кліниці.

Universum.Clinic

Дякуємо вам за фідбек! Ми щасливі, що були корисними для вас. Бережіть себе та будьте здорові!

З повагою,
Універсум Клінік

Артем2023-01-22

Здавав плр тест на ковід. Обіцяли направити результат на електронну адресу до 17.00 год наступного дня. Пройшло 2 дні, результат досі не надійшов, на телефонні дзвінки ніхто не відповідає!!!! Документ терміново був необхідний для виїзду за кордон!
У цій клініці вперше, а розчаруванню немає меж, безвідповідальне ставлення до своєї роботи та пацієнтів. Нікому не рекомендую!

Universum.Clinic

Добрий день! Мене звати Єгор, я є директором клієнтського сервісу Універсум Клінік та я є тією людиною, яка приймала Вас на рецепції в клініці 20.01 та обіцяла результати наступного дня до 17.
Колеги мені повідомили про обставини, в які Ви потрапили через нас. Я щиро вибачаюсь, що так сталося та мені дуже шкода, що у Вас склався такий негативний досвід щодо співпарці з нами. Така затримка з видачею результатів є абсолютно неприйнятною для нашої компанії та для клієнтського сервісу, який ми намагаємось забезпечити.
Затримка відбулась по причині внутрішніх обставин в лабораторії, які ми будемо окремо розбирати та робити все, щоб такого більше не повторювалось.
Я розумію, що послуга, за яку Ви сплатили не була надана в обіцяний період, тому ми повертаємо Вам сплачені за аналіз гроші в 100% розмірі.
Також я сподіваюсь, що в нашої компанії ще буде можливість реабілітуватись у Ваших очах, так як подібний випадок є виключенням в нашій практиці і нам би дуже хотілось це довести в майбутньому.

Приношу свої вибачення!
Гарного Вам дня!

З повагою,
Єгор Овсієнко
Директор клієнтського сервісу
UNIVERSUM.CLINIC

Ольга К2023-01-19

Якісна і професійна онлайн - консультація, своєчасна , корисна. Дякую за уважність і компетентне надання допомоги!

Universum.Clinic

Ольго, дякуємо Вам за фідбек! Ми раді, що ви залишилися задоволені сервісом та послугами нашої клініки. Бережіть себе та свої рідних! А Універсум завжди буде поруч :)

З повагою, команда Універсум клінік!

Mercy2023-01-19

Excellent excellent service. I could not be happier. Great consultations, everyone is smiling....I will be coming back for all my consultations

Universum.Clinic

Thank you so much for your feedback!
We are glad that you were satisfied with our services. Be healthy!

ludmilair7@gmail.com2023-01-18

Щиро дякую за допомогу. Уважні, фахові лікарі надають консультації та поради коли це дуже необхідно. Дякую.

Universum.Clinic

Дякуємо, що зилишили відгук. Нам дуже важливо отримувати зворотній зв'язок, аби розвиватися надалі у правильному напрямку!

З турботою, команда Universum.Clinic! Бережіть себе!

Анна2023-01-09

Дякую за допомогу, дуже уважний лікар все дуже докладно та зрозуміло відповів на запитання.

Universum.Clinic

Анно, наша команда щиро дякує вам, за фідбек! Ми раді, що ваше питання було вирішене. Бажаємо здоров'я, бережіть себе!

З повагою,
Універсум Клінік

Олександра2022-12-29

Все було чудово, чемно, швидко.
Дякую.

Universum.Clinic

Олександро, ми вдячні за відгук! Щасливі, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Будьте здорові та бережіть себе!

Oлег2022-12-28

Дуже дякую за ликування особено Байдаченко Натаья Павльвна Отоларинолог и терапевту и персоналу

Universum.Clinic

Дякуємо за відгук! Нам дуже важливо, коли відмічають роботу нашої команди, ми розуміємо, що рухаємося у правильному напрямку!

З турботою,
Команда Універсум Клінік!