Відгуки

Додати відгук

Денис2022-09-29

Дякую Універсуму за якісно надані послуги консультації лікаря терапевта та лабораторні дослідження. Дуже приємне та тепле ставлення до клієнта, там працюють справжні професіонали своєї справи :) Бережіть себе!

Universum.Clinic

Дуже дякуємо за відгук! Неймовірно приємно, що ми виправдали ваші очікування. Будемо раді і надалі піклуватися про ваше здоров'я. Бережіть себе!

З повагою та любов'ю,
Команда Універсум Клінік

Любов2022-09-19

Я 14.09 здавала аналіз і лікар сказала що результат буде 15.09.і що мені зателефонують. Ні 15,ні 16.09 мені ніхто не зателефонував,поки я сама не зателефонувала і в страхову,і в клініку. В страховій сказали ,що в клініці їм сказали,що результат буде готовий через 5-8 днів,та коли я залефонувала в саму клініку,то результат знайшовся через пів години,і лікар зателефонувала,але прийшлося замовляти онлайн консультацію. Це не припустимо таке ставлення до клієнтів,тому робіть висновки.

Universum.Clinic

Дякуємо за відгук. Нам дуже прикро, що очікування результатів зайняло стільки часу. Ми обов'язково вирішимо питання того, чому ви не отримали результати вчасно. Зробимо все, аби такого більше не повторювалося.

З повагою,
Команда Універсум Клінік

Тетяна2022-09-14

Не знаю навіть з чого почати. Ця клініка просто неймовірна. Я була дуже вражена з їхнею співпрацею. Я проживаю за кордоном і в мого батька трапився інфаркт. Мій чоловік знайшов координати Універсум клінік. Потім ми з’єдналися з Єгоров. Єгор, швидко і професійно все скоординував і організував для нас. Нам потрібна була професійна медсестра з виїздом в лікарню. І Єгор для нас підібрав просто ангела, Олену. Я не знаю щоб я робила без неі і її янгольського доброти, професійного досвіду і просто доброго серця. Олена від природи професіонал свого діла. Вона мені докладала про стан мого батька кожного дня, доглядала за ним як за своїм батьком, навіть допомагала йому говорити з нами по телефону. Я просто не моду передати, яка відповідальна і чутлива є Олена. Я не знаю що б ми без неї робили. Дякую усій команді Універсум клінік за такі послуги.

Пізніше моя сестра проходила обстеження в цій клініці і залишилася дуже задоволеною.
Дякую, що маєте таких професіоналів.

Тетяна.

Universum.Clinic

Тетяно, ми дуже вдячні, за такий розгорнутий відгук. Довіряючи нам, ми відчуваємо всю відповідальність за ваше здоров'я. Тому, щасливі, що Ви залишилися задоволенними сервісом нашої клініки. Бажаємо вашій родині здоров'я, бережіть себе!

З любов'ю та вдячністю,
Команда Універсум Клінік

Тарас2022-09-13

Вже 4 дні чекаю на відповідь лікаря, 2 рази нагадував, безуспішно! не рекомендую! негативне відношення до людей і до роботи!!

Universum.Clinic

Доброго дня. Дякуємо за фідбек! Ми з'ясували та пропрацювали питання того, чому ви не отримали відповідь від лікаря вчасно. Також, в ході вирішення ситуації, побачили інші проблеми, які виникли при ваших зверненнях до нашої клініки. Такі випадки для нас неприємливі, тому наша команда просить вибачення, за доставлені незручності, обціє виправитися та не повторювати більше таких помилок. Дуже дякуємо за здоровтній зв'язок, ви допомогаєте нам удосконалюватися! Бережіть себе!

З повагою та вдячністю,
Команда Універсум Клінік

Марина2022-09-09

Завітала сьогодні до Вас на прийом та була дуже вражена якістю обслуговування. Весь персонал уважний та високо кваліфікований. Окремо хочу виділити медсестру Яну, яка брала у меня кров. Дуже вдячна їй за якість, швидкість та безболістність даної процедури. Обов’язково завітаю до Вас ще та буду рекомендувати іншим!

Universum.Clinic

Дякуємо за відгук. Ми щасливі, що Ви залишилися задоволенними обслуговування в клініці. Також, вдячні. що відмітили роботу медсестри! Бережіть себе! Universum.Clinic завжди поруч!

З повагою,
Команда Універсум Клінік

Світлана2022-09-08

Дякую, Радюк Р.С. за надані рекомендації з приводу лікування, дуже компетентний і приємний в спілкуванні лікар!)

Universum.Clinic

Світлано, вдячні за відгук! Щасливі, що Ви залишилися задоволенні прийомом у лікаря. Бажаємо здоров'я, бережіть себе!

З любов'ю та вдячністю,
Команда Універсум Клінік

Наталія2022-09-02

Дуже сподобалась зустріч з психологом Коломієць Соломією Ігорівною - уважною, доброзичливою, спокійною, професійною. В кінці був неочікуваний, але дуже логічний висновок по тригерам (в чому сама собі не могла зізнатись). Дуже сподобались поради, які буду використовувати. Також відзначу систему оповіщення (повідомлення про зустрічі, дзвінки), нічого не залишилось без уваги. Дякую!

Universum.Clinic

Дякуємо за відгук. Нам важливо отримувати зворотній зв'язок для удосконалення нашої роботи. Дуже приємно, що Ви залишилися задоволені зустріччю з психологом, завжди раді допомгти!
З повагою,
Команда Універсум Клінік

Дарія2022-07-27

Чудова клініка! Неймовірно приємні лікарі, віддачу та професіоналізм помітно одразу!

Universum.Clinic

Даріє, дякуємо за ваш відгук. Щасливі, що змогли виправдати ваші очікування!
З повагою,
Команда Універсум Клінік

Aleksandra Hilkevich2022-02-23

Клинику очень рекомендую! Сервис на высшем уровне, приветливые администраторы, на входе в клинику тебя встречают с улыбкой и желанием помочь, чувствуется поддержка и понимание, что очень важно.❤️
Уже несколько лет пользуюсь услугами клиники и довольна результатом. Доктора - настоящие профессионалы, внимательные и отзывчивые.
Благодарна вам за помощь!

Наталія Богомолова

Добрий день Олександро!
Ми знаємо що цей відгук було написано за 1 день до початку війни, що росія розвязала в Україні. Я хотіла відповісти ввечері 23.02, але вирішила відкласти на ранок. Не встигла..
Команда Універсум Клінік завжди раді бачити вас серед наших відвідувачів, допомагати вам, бути з вами. Для мене висновок - не можна відкладати вдячність, теплоту, любов та добрі слова на завтра, бо світ показав, що завтра не буде часу.
Бережіть себе! Віримо, що обовязкового побачимось і ми всі наші слова вдячності та любові зможемо з посмішками проговорити наживо! Обіймаємо вас )
Команда Універсум Клінік,
Директорка Богомолова Наталія

Светлана Рагулина2022-02-07

Благодарю доктора Левченко Александру Михайловну за профессионализм, внимательность и назначенное лечение.

Спасибо огромное!

Удачи и успехов!

Наталія Богомолова

Доброго дня Світлано, дякуємо Вам за відгук! Дякуємо Вам за те, що відмітили лікаря. Щиро всією командою клініки бажаємо вам якнайшвидшого одужання!
З любов'ю та вдячністю,
Команда Універсум Клінік